Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

6.12. RSO itsenäisyyspäivän juhlakonsertti

6 joulukuun, 2022, klo 08:00 - 17:00

Veli-Matti Puumalan viulukonsertto Tree of Memories saa kauan odotetun, koronan takia jo kertaalleen siirtyneen kantaesityksensä. Säveltäjän mukaan teos ”käsittelee muistia ja muistoja, kykyä muistaa ja muistella sekä muistin ja muistojen katoamista.” Konsertto on sävelletty varta vasten Carolin Widmannille, hänen viulun ääntään ja äärimmäisen muuntautumiskykyistä muusikkouttaan ajatellen.

Itsenäisyyspäivän konsertissa Jean Sibeliuksen musiikilla on itsestään selvä sijansa. Sibelius muokkasi Historiallisia kuvia -sarjansa Lehdistönpäivän musiikin parhaista paloista. Sekä alkuperäinen Lehdistön päivän musiikki että ensimmäinen sinfonia ovat peräisin helmikuun manifestin vuodelta 1899, jolloin Suomi koki historiansa kohtalonhetkiä.

Ryhmälipun hinta on 28,80 euroa ja eläkeläislippu on 24 euroa. Paikat ovat N-katsomossa. Juhlan kunniaksi Farmasian Naiset tarjoaa väliaikakahvit!

Mukaan mahtuu 20 ensiksi ilmoittautunutta. Myös ystävät ja perheenjäsenet ovat tervetulleita. Ilmoittautumiset konserttiin viimeistään 18.11.2022 mennessä sähköpostitse: info@farmasiannaiset.com tai tekstiviestillä numeroon 050 320 2088. Kerrothan ilmoittumisen yhteydessä varaatko normaalihintaisen vai eläkeläislipun, sekä mahdollisen erikoisruokavalion. Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjeet konsertin maksamiseksi.

Tiedot

Päivämäärä:
6 joulukuun, 2022
Aika:
08:00 - 17:00