Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Farmasian Naiset ry:n sääntömääräinen vuosikokous 2021

29 huhtikuun, 2021, klo 18:00 - 20:00

Farmasian Naiset ry

KOKOUSKUTSU

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS

Farmasian Naiset ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään 29.4.2021 klo 18:00 -20:00 Helsingissä Suomen Farmaseuttisen yhdistyksen tiloissa osoiteessa Fredrikinkatu 61 A 10, Helsinki sekä Teams-etäkokouksena

Kokouksessa käsitellään sääntöjen vuosikokoukselle määräämät asiat.
1. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.
2. Esitellään hallituksen vuosi- ja tilikertomus.
3. Esitellään tilintarkastajien lausunto sekä hallituksen mahdollisesti antama lausunto.
4. Päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille.
5. Valitaan yhdistykselle puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet kulloinkin erovuorossa olevien tilalle.
6. Määrätään vuosittaisen jäsenmaksun suuruus.
7. Valitaan kaksi tilintarkastajaa ja kaksi varatilintarkastajaa.
8. Esitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

Koronavirustilanteen vuoksi yhdistyksen hallitus on päättänyt mahdollisuudesta pitää sääntömääräinen vuosikokous poikkeuksellisesti myös etäyhteydellä Teams-sovelluksen kautta. Jos etäosallistuminen ei ole mahdollista, voi kokoukseen tulla myös paikan päälle. Suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti etäosallistumista, jotta samassa tilassa olevien osallistujien määrää saadaan rajoitettua.

Kokoukseen paikan päälle saapuvilta edellytämme kasvomaskin käyttöä koko kokouksen ajan. Yhdistys tarjoaa tarvittaessa kasvomaskin ja käsidesiä kokouksen osallistujille. Kokoukseen ei saa tulla paikan päälle sairaana.

Ilmoittautumiset kokoukseen sähköpostitse osoitteeseen info@farmasiannaiset.com tai puhelimitse numeroon 050 320 2088 lähettämällä tekstiviesti tai jättämällä viesti puhelinvastaajaan äänimerkin jälkeen. Ilmoittautumisessa tulee ilmoittaa, osallistuuko etäkokoukseen vai tuleeko paikan päälle. Lisäksi etäkokoukseen ilmoittautuneiden tulee ilmoittautumisen yhteydessä mainita sähköpostiosoitteensa, johon kutsulinkki etäkokoukseen lähetetään. Ilmoitathan osallistumisesta viimeistään 27.4.2021.

Etäosallistumisen vuoksi mahdolliseen äänestystilanteeseen jouduttaessa käytetään poikkeuksellisesti nimenhuutoäänestystä, jolloin myös etäyhteydellä osallistuvat yhdistyksen jäsenet voivat helposti osallistua äänestykseen.

Ohjeita etäosallistumiseen:
– Jos Teams ei ole ennestään tuttu, tutustu ohjelmaan etukäteen. Ohjelmaa voi käyttää sekä verkkoselaimella että lataamalla Microsoft Teams-sovelluksen tietokoneelle tai mobiililaitteeseen.
– Etäkokoukseen osallistumiseen voi halutessaan käyttää avustajaa auttamaan ilmoittautumisessa ja kokoukseen liittymisessä.
– Liity kokoukseen sähköpostiisi saamasi linkin kautta hyvissä ajoin.
– Pidä mikrofonisi suljettuna, jollei sinulla ole puheenvuoroa. Mikrofoni suljetaan ja avataan Teams-puhelun mikrofoni-ikonista. Voit itse päättää, haluatko käyttää video-ominaisuutta kokouksen aikana.
– Puheenvuoron saa nostamalla käden Teams-sovelluksessa Teams-puhelun käsi-ikonia painamalla. Puheenvuoropyyntöjä seurataan kokouksen aikana.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kokoukseen!

Hallitus

Tiedot

Päivämäärä:
29 huhtikuun, 2021
Aika:
18:00 - 20:00